SMARTS FANTASTISKA GÄNG

En härlig blanding av allehanda personer med stor kärlek till olika former av träning. Här presenteras alla så att du kan ha lite koll på oss, precis som vi har på dig.

Åsa Helenefors

Jag är Åsa och den som i augusti 2010 slog upp portarna till SMART Hälsa. Då som hobby, nu som "jobby". Det är väl vad det kan kallas när man arbetar med det man älskar.

Jag är utbildad Hälsopedagog på GIH, Elittränare på STAC, Löpcoach steg 1 och 2, Certifierad MammaMage-tränare och Crossfit Level 1. 

Utöver arbete tycker jag om att resa, uppleva eller spendera tid i vår fjällstuga i Sälen.
Barn: 3 st
Make: 1 st
Klasser jag kör: BODYSTEP®, BODYPUMP®, BODYBALANCE®, CXWORX® och SMART POWER ZONE

Alexandra Gutung

Det är jag som är Alexandra (eller Alex om man inte är arg på mig).
Jag utbildade mig till instruktör och började på SMART 2016 efter två år som glad deltagare. Ett av mina bättre beslut! Jag älskar att dansa och vad kan vara bättre än att få göra det tillsammans med SMARTs härliga medlemmar?
Jag bor i Taxinge tillsammans med min sambo, tre katter och en halv hund.
Till vardags jobbar jag som nagelterapeut, får jag lite tid över ger jag mig gärna ut i skogen på hästryggen, umgås med mina vänner eller dansar loss hemma i köket.
Klasser jag kör: SH'BAM®

Alexandra Voinea

Alexandra heter jag. Jag är från Rumänien men flyttade till Sverige år 2012 för att studera. Nu jobbar jag som ingenjör på Karolinska sjukhuset. För ett och ett halvt år sedan flyttade jag och sambon till Nykvarn. Då började jag träna på SMART och fastnade direkt för Bodypump. Nu är jag så tacksam och glad för att jag är en del av instruktörsteamet på SMART.

På fritiden gäller det att träna, ha det kul och käka gott.
Barn: 0 st
Sambo: 1 st
Klasser jag kör: BODYPUMP® och SMART POWER ZONE

Anette Granberg-Linnusaar

Jag heter Anette Granberg-Linnusaar och bor och jobbar i Nykvarn. Det bästa jag vet är att dansa och det har jag gjort i stort sätt i hela mitt liv. Våren 2017 utbildade jag mig till instruktör för SHBAM®, vilket jag är både glad och stolt över. 
Så kul att få höra till "SMART-gänget"!

Familj:
Make: 1
Barn: En son och en dotter.
Husdjur: 2 små hundar

Anna Strange

Anna Strange heter jag och kör klass på SMART sedan 2011

Min fritid spenderar jag nästan uteslutande i innebandyhallar runt om i Sverige för att heja på NIF P03 och också på fotbollsplaner för att heja på NSK HJ.
Utöver det läser jag mycket, gillar god mat och älskar mina promenader runt om i Nykvarns vackra natur.

Antal barn: 2
Make: 1
Klasser jag kör: SHBAM®Anna-Karin Mäntylä

Anna-Karin, nerflyttad från Luleå, började på SMART hösten 2015 och instruerar i SMART POWER ZONE, CXWORX® och BODYPUMP®.

Carita Lövgren

Hej! Jag heter Carita Lövgren och leder spinning här på SMART Hälsa. Det har jag gjort sedan årsskiftet 2017. Jag har varit spinninginstruktör i 15 år så det är något som jag verkligen älskar. Annars tycker jag om löpträning. Brukar utmana mig själv genom att anmäla mig till olika roliga lopp. Nästa utmaning kommer att vara Stockholm marathon 2018. Jag jobbar som laboratorieingenjör i Södertälje. Jag flyttade till Nykvarn för drygt 2 år sedan med min familj som består av min man, vår son och min bonusdotter. 

Emma Palmertz

Hej!
Jag heter Emma, är 19 år och älskar träning i olika former. Jag deltar gärna på löptävlingar, mountainbikelopp och triathlon. 

Förutom träning älskar jag att resa och jag har bl.a. varit utbytesstudent i USA i ett år och gjort en egen resa i Australien under höst och vinter 2017/2018.

Klasser jag kör: SMART POWER ZONE

Emma Stålebring

Jag är Emma och är i grunden en hästtjej men som hittat passionen även för gym och gruppträning.

Förutom träning gillar jag även att resa, baka, laga mat och självklart umgås med familj och vänner!

Barn: 1
Sambo: 1
Klasser jag kör: CXWORX®, SMART OUTWORK och SMART POWER ZONE

Erica Sundqvist

Erica heter jag och bor här i Nykvarn med min man och våra två barn. Jag jobbar på förskola sedan 12 år tillbaka som barnskötare. I våras började jag att studera till förskollärare.

När Åsa letade efter en som kunde ta barngrupperna var jag inte sen att tacka ja. Att inspirera barn att röra sig och dessutom på ett lekfullt och roligt sätt brinner jag för.

Jag är ledare för BORN TO MOVE® 2-3 år, 4-5 år och 6-7 år på SMART.

Joakim Gavelin

Joakim heter jag och jag kör cykelpass på SMART. Jag har hängt på SMART sedan 2011 då jag bestämde mig för att sluta sitta still. Hittade ett fantastiskt gäng på SMART att börja träna med och kom igång ordentligt. Jag har gjort satsningar på skidåkning, simning och triathlon men återkommer alltid till löpning och cykling. Inomhus såväl som utomhus. Formellt är jag utbildad Löpcoach och Indoor Cycling-instruktör. Utanför träningen driver jag företag i Stockholm tillsammans med mina partners och jobbar över hela världen. Jag har också ett stort intresse för musik där jag idag är stolt trummis i Nykvarns-bandet Millers’ Music.

Privat bor jag i Skogslund med min fru, 2 barn, 1 katt och världens bästa grannar.

Jonna Narva

Jag heter Jonna Narva och är en utbildad personlig tränare och kostrådgivare som bor i Nykvarn med min sambo. Tränar och reser gör jag gärna på min fritid då jag alltid haft en aktiv livsstil och gillar att ha ett högt tempo!

Jag finns här för dig som behöver hjälp med att nå ditt mål, oavsett om du vill gå ner i vikt, bli starkare eller mer rörlig. Jag vägleder och stöttar dig hela vägen.

Mitt mål är att hjälpa dig som kund att själv hitta vägen till en ny hållbar livsstil.

Jag gillar att utmana och utmanas.

Kristina Tärk

Kristina heter jag eller Kicki som ni känner mig på SMART. 2014 hoppade jag på instruktörsrollen och har inte ångrat mig en sekund. Jag älskar att inspirera mina deltagare att ta ut sig till max på varje klass.

I mitt arbete i operationssalen hjälper jag till att reparera och laga patienters skadade händer och fötter. Fritiden ägnas åt familjepusslet och träning.

Barn: 2 st
Make: 1 st
Klasser: BODYSTEP®, BODYPUMP®, SMART POWER ZONE

Lena Helenefors

Lena, mamma till Åsa och pensionerad lärare, som håller rent och snyggt på SMART. Jag tränar BODYBALANCE® och SMART POWER ZONE.

Född och uppvuxen i Kiruna, gift, fyra barn, åtta barnbarn och en hund.

Marica Roxentjärn

Jag heter Marica och bor i Pershagen med min sambo och sladdis-son. De två äldsta grabbarna har redan flyttat ut.
Jag har tränat på ett eller annat sätt i hela mitt liv men hittade gym-formen för ca 5 år sedan, då jag ville få egentid utanför hemmet.
Kom från HG till SMART och trivs som fisken i vattnet, resorna till trots.

Min passion och största intresse förutom träning är resor och champagne.

Jag kör CXWORX® och BODYBALANCE®.

Marie Kasselskog

Har varit med från start och håller klasser i RPM®.

Malin Pettersson

Malin, 35 vårar, det är jag
Jobbar med barn typ varje dag.
Har förskolläraryrket som karriär
och jobbar med 1-3 åringar där.
Egna barn det har jag två.
Plus en sambo likaså
Och med på köpet fick jag mera
Så två barn till fick jag addera.
Musik å sång å friluftsliv
Är mitt stora tidsfördriv
När jag har en ledig dag
Tränar, sjunger, slappar jag.
BORN TO MOVE® det är min grej
Jag är en sprallig, dansant tjej.
Jag brinner för barnens spring i kroppen.
Blanda lek, dans och träning är toppen.
Vi tycker det är klart
Att ni ska satsa på SMART!

Mia Johansson

I detta gäng är det jag som är tanten
Kör CXWORX®, SMART POWER ZONE och BODYPUMPEN®

3 vuxna grabbar och en bonusdotter jag har
Men i villan på landet bor bara sambon och jag kvar

Arbetar på Huddinge barnoperation sedan ett år
Och hoppas nu att jag snart som instruktör igen står

Olli Remesaho

Olli håller klasser i YOGA.

Patrik Johansson

Jag är 45 år gammal och var med och drog igång löpgruppen. Till hösten håller jag i ett löppass per vecka och är förste vikarie till Tobias.

När jag inte springer på SMART så tränar jag gärna löpning på egen hand. Gärna i Sälen-fjällen.

Gift med Åsa, har tre barn och försöker få tid även för mitt arbete som Sälj och marknadschef för Skandinaviens största kedja inom musikinstrument, 4Sound.

Utbildad Löpcoach steg 1 och 2 samt Crossfit Level 1.

Sanna Magnusson

Sanna heter jag och har varit med från start då SMART hälsa slog upp dörrarna 2010. Jag startade som Bodypumpinstruktör men gick sedan över till att köra klasser i Bodycombat och CxWorx.
Efter ett kort uppehåll, på grund av min jobbsituation, är jag tillbaka med stor glädje och full av energi.

Till vardags driver jag, tillsammans med min sambo, Fastighetsbyrån i Nykvarn, Södertälje, Gnesta, Trosa, Marbella och Estepona. En vecka i månaden befinner jag mig på varmare breddgrader. Mycket jobb blir det, därför är träningen och alla fantastiska deltagare min livsviktiga energidepå!

Barn: 2+1 bonus
Sambo: 1
Klasser: BODYCOMBAT® och CXWORX®

Sarah Mellberg

Mitt namn är Sarah och bor här i Nykvarn med min sambo och dotter. Är i grund och botten en fotbollstjej och han under åren även fått ett stort intresse för träning och hälsa.

Jag blev en i SMART-gänget 2016 men började som instruktör 2017.
Jag håller i SMART OUTWORK och är certifierad MammaMage tränare.

Silje Söderberg

Mitt namn är Silje och jag har varit instruktör sedan 2012. SMART Hälsa är gymmet med dom underbara medlemmarna som jag har privilegium att få träna tillsammans med. Har alltid gillat att träna, huvudsakligen tävlings- och truppgymnastik men även fridykning och Kick-Boxning. Håller just på att utbilda mig till PT genom The Academy.
Yrke: Floor Manager på Mornington Hotel i City.
Min passion är: familjen, resor, böcker, inredning, teater, stand-up comedy och trevliga restauranger.
Barn: 2
Make: Ja
Klasser jag kör:SHBAM®

Tobias Hassel

Tobias heter jag och jag kör löpgruppen på torsdagar här på SMART.
Jag har varit träningsperiodare men främst soffpotatis fram till för 4 år sen när jag hängde med på Patriks löppass. Sedan dess är jag fast i löpningen. Utbildad till löpcoach förstås.
Det är så kul att springa i grupp!

Utöver löpning gillar jag MTB och motorsport.
Fru: Japp
Barn: Två döttrar och en son.
Husdjur: Två hundar och två kaniner.
Jag kör löpgruppen på torsdagar.

Hoppas vi ses